ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Tην Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η πρόοδος στην Χρηματοοικονομική Λογιστική. Επειδή ο αριθμός των φοιτητών είναι μεγάλος, έχουν δημιουργηθεί τρία τμήματα. Στο πρώτο τμήμα θα εξεταστούν οι φοιτητές των οποίων το όνομα ξεκινά από Α έως Ι, στο δεύτερο τμήμα οι φοιτητές των οποίων το όνομα ξεκινά από Κ έως Μ και στο τρίτο τμήμα αυτοί των οποίων το όνομα ξεκινά από Ν έως Ω. Οι φοιτητές που θα εξεταστούν θα πρέπει να μπουν υποχρεωτικά στο τμήμα στο οποίο ανήκει το όνομά τους, διότι το e-class έχει προγραμματιστεί να μην δεχθεί φοιτητές άλλου τμήματος της εξέτασης.

Το τμήμα Α έως Ι θα εξεταστεί από 16.00 έως 17.30 (04.00-05.30), το τμήμα Κ έως Μ θα εξετασθεί από 18.00 έως 19.30 (06.00-07.30) και το τμήμα Ν έως Ω από 20.00 έως 21.30 (08.00 έως 09.30). Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν μέσω του e-class (οι ερωτήσεις θα έχουν αναρτηθεί στο e-class του πανεπιστημίου και θα απαντάτε απευθείας σε αυτό), οπότε θα πρέπει να έχετε φροντίσει να έχετε σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Η επίβλεψη του διαγωνίσματος θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας της Microsoft Teams, μετά από παράκληση της πλειοψηφίας των φοιτητών, ώστε να μην αλλάξουν τον ηλεκτρονικό σύνδεσμο του μαθήματος. Συνεπώς, ταυτόχρονα με την συνεχή σύνδεσή σας στο e-class, στο οποίο θα απαντάτε τις ερωτήσεις, θα είστε συνδεδεμένοι με το Microsoft Teams για να γίνεται η επίβλεψη του διαγωνίσματος, μέσω του συνδέσμου, ο οποίος έχει αναρτηθεί στο e-class και χρησιμοποιείται για την σύνδεση στο μάθημα. Για την διευκόλυνσή σας, προτείνουμε να συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας στο e-class και με ένα tablet ή κινητό στο Microsoft Teams.

Η πρώτη μισή ώρα θα αφιερωθεί σε ταυτοποίηση των εξεταζόμενων. Το διαγώνισμα θα διαρκέσει 1 ώρα. Στην σύνδεσή σας στην πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε το πραγματικό σας όνομα και επώνυμο. Δεν θα δεχθούμε φοιτητές να διαγωνισθούν με κατηγορία guest. Για την ταυτοποίηση θα πρέπει να έχετε δίπλα σας την φοιτητική ή αστυνομική ταυτότητά σας και μόλις σας ζητηθεί θα την δείξετε στην κάμερα του υπολογιστή ή του tablet σας.

Αύριο Τετάρτη στο ηλεκτρονικό μάθημα που έχουμε στις 18.00 σας παρακαλούμε να συνδεθείτε όλοι για να λύσουμε ότι απορία υπάρχει για την διεξαγωγή της συγκεκριμένης εξέτασης.

Φιλικά
Νικόλαος Ηρειώτης
Καθηγητής