ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ROMAN SLOWINSKI ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Η ΑΝΟΔΟΣ, ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ"

Το  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών σε συνεργασία με το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΚΠΑ και το νέο μεταπτυχιακό στο Fintech ΕΚΠΑ  https://fintech.ba.uoa.gr   σας καλούν να παρακολουθήσετε, την Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:00, τη διάλεξη του Καθηγητή Roman Slowinski με τίτλο "Η άνοδος, οι ευκαιρίες για τη λήψη αποφάσεων και οι απειλές για την ανθρωπότητα ",  που φιλοξενείται στην  Αιθ. Τελετών, του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου 30,  τ.κ. 106 79 Αθήνα.

O Καθηγητής Roman Slowinski  είναι Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του ομώνυμου Εργαστηρίου Έξυπνων Συστημάτων στήριξης  και λήψης αποφάσεων  στο Πόζναν Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Πολωνίας (Poznań University of Technology). Ως Ακαδημαϊκός, έχει διατελέσει Αντιπρόεδρος (2019-2022) της Πολωνικής Ακαδημίας Επιστημών, καθώς  και μέλος των Ακαδημιών Europaea, IEEE, INFORMS, IFIP, IFORS, AAIA, IRSS, and IAITQM. Στη μακρόχρονη ακαδημαϊκή και ερευνητική του καριέρα, του έχουν απονεμηθεί  διεθνώς βραβεία και ύψιστες τιμητικές διακρίσεις όπως το χρυσό μετάλλιο EURO (Association of European Operational Research Societies)  και ο τίτλος του Αξιωματικού του Τάγματος των Ακαδημαϊκών Φοινίκων της Γαλλίας, μια από τις υψηλότερες διακρίσεις της Γαλλίας για επιδόσεις και επιτεύγματα στην εκπαίδευση και τον πολιτισμό, καθώς και ο τίτλος του Επίτιμου καθηγητή σε Πανεπιστήμια της Ευρώπης και της Ασίας.  Είναι επίσης ενεργό μέλος της συντακτικής επιτροπής της Google Scholar: https://scholar.google.com/citations?hl=en&user=yCX-JrQAAAAJ  

Personal web adress:  https://fcds.cs.put.poznan.pl/IDSS/rslowinski/cv_en.htm

Αφίσα

Πρόσκληση