ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΜΕΤEΓΓΡΑΦΗ

Όπως έχετε ενημερωθεί κατά την διάρκεια των διαλέξεων, την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου από τις 16.30 έως τις 17.45, θα διεξαχθεί η πρόοδος στην Χρηματοοικονομική Λογιστική για όσους φοιτητές παρακολουθούν το μάθημα και περιμένουν μεταγραφή από άλλα Τμήματα και για συγκεκριμένους φοιτητές που αντιμετώπισαν προβλήματα με την σύνδεση τους στην εξέταση της 10ης Δεκεμβρίου.

Θα πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στην εφαρμογή Microsoft Teams για να γίνεται η επίβλεψη του διαγωνίσματος μέσω του συνδέσμου που έχει αναρτηθεί στο e-class και χρησιμοποιείται για την σύνδεση στο μάθημα. Το διαγώνισμα θα διαρκέσει 1 ώρα. Στην σύνδεσή σας στην πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσετε το πραγματικό σας όνομα και επώνυμο. Δεν θα δεχθούμε φοιτητές να διαγωνιστούν με κατηγορία guest. Για την ταυτοποίηση θα πρέπει να έχετε δίπλα σας την φοιτητική ή αστυνομική ταυτότητά σας και μόλις σας ζητηθεί θα την δείξετε στην κάμερα του υπολογιστή ή του tablet σας.

Για την καλύτερη οργάνωση της εξέτασης παρακαλούνται οι φοιτητές που περιμένουν μεταγραφή, παρακολουθούν το μάθημα και ΔΕΝ έχουν ήδη ενημερώσει ότι επιθυμούν να δώσουν την πρόοδο, να στείλουν mail στο tkounadeas[at]econ.uoa[dot]gr.